Vrijwilligers gezocht: Verrekijker en Ezelsoor

Voor twee activiteiten is de gemeente nog op zoek naar vrijwilligers: Ezelsoor op 4 september en Verrekijker op 7 september.

Op woensdag 4 september is het opnieuw Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag. Van 13 tot 16.30 uur kunnen kindjes kaftpapier krijgen in de bib van Zemst om er hun schoolboeken mee te (laten) kaften. We zijn op zoek naar naar nog een aantal kaftvrijwilligers. Heb je zin om te komen kaften? Geef dan voor 30 augustus een seintje aan ons team Vrije Tijd via vt@zemst.be!

Op zaterdag 7 september vindt in de Schranshoeve in Eppegem de 4e editie van Verrekijker plaats, het zinnenprikkelende feest dat bruist van wereldse ontmoetingen in een groen en eerlijk jasje. We willen onze bezoekers een namiddag laten genieten van live optredens en straattheater, doorlopende animatie en workshops (zie https://www.zemst.be/verrekijker).
Zo’n evenement organiseren is een hele klus. We zijn dus op zoek naar vrijwilligers. Heb jij zin om op 7 september te komen helpen? Je kiest zelf hoeveel tijd je in totaal besteedt. Concreet zoeken we nog mensen voor volgende momenten:

  • Opbouw tenten, tafels en stoelen: tussen 11 en 13 uur
  • Gemeentelijke bar: tussen 13 en 17 uur
  • Afbraak tenten, tafels en stoelen: tussen 19 en 21 uur

Wil je ons uit de nood helpen? Je maakt deel uit van een enthousiaste groep mensen. Laat voor 18 augustus iets weten aan ons team Vrij Tijd via vt@zemst.be.

Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2019 14.42 uur