Op kamp

  • Als je lid bent van een jeugdbeweging, kan je tijdens de grote vakantie mee op kamp. Voor meer info ga naar de verenigingengids van de gemeente en zoek op Chiro of Scouts.
  • Het JIZ, Jeugd International Zemst organiseert ook verschillende activiteiten en uitwisselingen. Ga zeker eens een kijkje nemen op hun Facebookpagina voor meer informatie.
  • De gemeentelijke sportdienst en de sportraad van Zemst organiseren elk jaar een initiatie-sportweek.
    Voor kinderen tussen 8 en 13 jaar is er een sportaanbod van meer dan 10 verschillende sporten. Vanaf 13 jaar tot en met 17 jaar kan er ook geopteerd worden om twee sporten gedurende de hele week te beoefenen. De jaarlijkse sportweek gaat in 2016 door van 22 tot 26 augustus. De inschrijvingsformulieren verschijnen in het meinummer van het gemeentelijk informatieblad ‘Zemst Info’ en worden eveneens verspreid in de Zemstse scholen na de Paasvakantie. De locatie is de Gemeentelijke Basisschool De Waterleest te Eppegem.
  • Sportminded vzw is een organisatie met een ruim en uitdagend aanbod van verschillende soorten kampen tijdens de schoolvakanties. Meer informatie over deze kampen vind je op www.sportsminded.be
  • Er zijn veel organisaties die kampen organiseren voor kinderen en jongeren.
    Op de website www.wegwijzer.be/jongerenreizen kan je een overzicht vinden van een aantal organisaties en hun website.
  • Op de website www.mijnkindopkamp.be (deel van de website www.uitmetvlieg.be) kan je via zoektermen in te geven een geschikt kamp vinden.